Arbeta hos oss

Våra lediga tjänster visas nedanför. Du kan också välja att skicka in en spontanansökan till oss. Bifoga ditt CV och ett personligt brev till katrin@kooperativet-vilja.nu

Kooperativet Vilja är ett brukarkooperativ, vilket innebär att vi är en organisation utan vinstintresse. Hos oss står medlemmarnas behov i fokus.

För att du som assistent ska kunna göra ett så bra arbete som möjligt, erbjuder vi fortlöpande utbildningar, samt friskvårdsbidrag. För samtliga parters trygghet följer vi verksamhetsanpassat kollektivavtal mellan Fremia och kommunal.

Våra medlemmar är bosatta i sydvästra Skåne, Malmö, Lund och närliggande kommuner.

Vi anställer främst utifrån personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker behärskar svenska språket obehindrat samt är icke-rökare. Du ska vara 18 år.

Välkommen med ditt CV och ett personligt brev till katrin@kooperativet-vilja.nu

Ange referensnummer RE90 som rubrik i din ansökan.

Bilder från verksamheten

Lediga tjänster

Alla annonserade tjänster nedan har länk till Arbetsförmedlingens hemsida där du kan läsa mer om vad vi söker.

PERSONLIG ASSISTENT TILL MAN BOENDE  I STAFFANSTORP

Vi söker dig som vill vara personlig assistent åt en utåtriktad och humoristisk man i 30 års åldern med dator och tv-spel som sitt största intresse.

Du som söker är lugn, har tålamod och humor samt kan bjuda på dig själv. Det är en fördel om du har vana av datorspel och teknik.

Tjänsten är på 60 %, körkort är önskvärt. 
Brukaren önskar endast manliga sökande. 

 

PERSONLIG ASSISTENT TILL MAN BOENDE I GENARP

Man med eget boende i Genarp söker ny personlig assistent. Mannen har intellektuell funktionsnedsättning, lindrigt rörelsehinder och epilepsi.

Du som söker är lugn, uppmärksam, ansvarsfull, har humor och en positiv syn på livet. Du behandlar människor med respekt, är hjälpsam, empatisk och lyhörd.

Tjänsten är på ca 75 %, körkort är ett krav då brukaren har egen bil.

 

KVINNLIG PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL KVINNA I MALMÖ, CA 50-60 %

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 33- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö.

Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik.

Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.

 

 

 

MAN PÅ 37 ÅR BOENDE I STAFFANSTORP SÖKER PERSONLIG ASSISTENT

Jag är en kille med förvärvad hjärnskada som nu söker en ny personlig assistent! Bor i egen lägenhet i ett radhus i Staffanstorp och har assistans dygnet runt, med sovande jour på natten.

Min funktionsnedsättning medför bland annat att jag är rullstolsburen, har ataxi (ofrivilliga skakningar), ett långsamt lite otydligt tal samt humörsvängningar. Men jag är oftast snäll, charmig och skojfrisk om jag får säga det själv.

Tjänsten är på ca 30 %, körkort är ett krav då brukaren har egen bil.