Lediga tjänster​

Alla annonserade tjänster nedan har länk till Arbetsförmedlingens hemsida där du kan läsa mer om vad vi söker.

Vill du söka en tjänst?

Skicka ditt cv och personliga brev till personalansvarig;
katrin@kooperativet-vilja.nu

För att söka en specifik tjänst ber vi dig ange referensnumret.
Det går även bra att skicka in en spontanansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Uppskattning och uppmuntran till duktig hund

KVINNLIG PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL 34- ÅRIG KVINNA BOENDE I MALMÖ

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 34- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.

Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 45 %. Passen är fördelade på eftermiddagar/kvällar och dagtid på helger.

Ange referens ”36″ i din ansökan. 

 

 

UNG KVINNA I DALBY SÖKER KVINNLIG PERSONLIG ASSISTENT. SOMMARVIKARIAT.

Jag är en lugn kvinna med en egen positiv vilja. Jag är 31-år med Retts syndrom och bor i egen lägenhet i Dalby. På fritiden umgås jag med mina vänner, jag rider, badar och gör andra aktiviteter som får livet att vara på topp.

Tjänsten är ett semestervikariat på ca 67 % mellan den 15 juni till den 15 juli. Det rör sig främst om dygnspass, men även något enstaka kvällspass förekommer. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta som timanställd både innan och efter vikariatet.

Ange referensnummer ”65- 1” i din ansökan.

 

 

 

 

 

UNG KVINNA I DALBY SÖKER KVINNLIG PERSONLIG ASSISTENT. VIKARIAT PÅ CA 80 %.

Jag är en lugn kvinna med en egen positiv vilja. Jag är 31-år med Retts syndrom och bor i egen lägenhet i Dalby. På fritiden umgås jag med mina vänner, jag rider, badar och gör andra aktiviteter som får livet att vara på topp.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 80 % från och med 1 juni. Schemat innehåller både dag- och kvällspass. Dygnspass är vanligt förekommande. Sovande jour ingår i tjänsten. Anställningen är till en början tidsbegränsad för att säkerställa assistansens kvalitet.

Ange referensnummer ”65-vik” i din ansökan.

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL MAN I LUND, LÄMPLIG TJÄNST FÖR STUDERANDE. 

Brukaren är en glad man med eget boende i Lund. Han har barnasinne och intresse för djur, främst hundar och hästar. Mannen är rullstolsburen och har på grund av fysisk och psykisk funktionsnedsättning behov av stöd med allt i sin vardag, däribland kommunikation som sker med stöd av bilder och TAKK.

Tjänsten innebär två fasta pass per månad. Arbetstid är schemalagd vardagar kl. 16-08 med jour (sovande natt) på rullande 4 veckors schema. Det är en fördel om du har möjlighet att gå in extra vid behov.

Ange referensnummer ”81” i din ansökan.

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL UNGDOMLIG MAN MED AUTISM, MALMÖ. 

Vi söker en personlig assistent som är kreativ, humoristisk o duktig på näringslära. Vi söker dig med tålamod o skinn på näsan, till ungdomlig man i 40 års åldern med kombinerat funktionshinder.

Tjänsten är en timanställning som till rätt person övergår till minst halvtid. Dygnspass är vanligt förekommande.

Ange referensnummer ”86″ i din ansökan.