Vill bli medlem

Är du nyfiken på att bli medlem i vårt kooperativ? Kooperativet Vilja är ett brukarkooperativ, vilket innebär att vi är en verksamhet utan vinstintresse. Hos oss står medlemmarnas behov i fokus.

Som medlem i Kooperativet Vilja har du nära till styrelse, kanslipersonal och kollegor som arbetar hos våra andra medlemmar. Alla medlemmar har möjligheter att påverka kooperativet och dess styrning genom medlemskap i styrelsen, men också genom att inkomma med återkoppling och förslag. Förslagen kan gälla utförandet av assistansen, men också våra gemensamma aktiviteter. Som medlem erbjuds du att delta i olika och du är alltid välkommen med nya ideér om vad just du skulle vilja göra tillsammans med oss på Vilja!

Personlig assistans kan endast ges med individuell arbetsledning. Brukaren själv eller en av honom/henne utsedd ställföreträdare bestämmer om assistansens innehåll och är arbetsledare för de personliga assistenterna.

Vi tror på att dialog skapar goda förutsättningar att göra en kvalitativ assistans. Vi stöttar våra medlemmar, deras personliga assistenter, arbetsledare och företrädare till samarbete för att uppnå bästa möjliga assistans.

Vill du veta mer? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring oss på 046 25 70 76.

Grillfest 2019