Kooperativet Vilja

Arbeta hos oss

Våra lediga tjänster visas nedanför. Du kan också välja att skicka in en spontanansökan till oss. Bifoga ditt CV och ett personligt brev till katrin@kooperativet-vilja.nu

Kooperativet Vilja är ett brukarkooperativ, vilket innebär att vi är en organisation utan vinstintresse. Hos oss står medlemmarnas behov i fokus.

För att du som assistent ska kunna göra ett så bra arbete som möjligt, erbjuder vi fortlöpande utbildningar, samt friskvårdsbidrag. För samtliga parters trygghet följer vi verksamhetsanpassat kollektivavtal mellan Fremia och kommunal.

Våra medlemmar är bosatta i sydvästra Skåne, Malmö, Lund och närliggande kommuner.
Vi anställer främst utifrån personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker behärskar svenska språket obehindrat samt är icke-rökare. Du ska vara 18 år.

Välkommen med ditt CV och ett personligt brev till katrin@kooperativet-vilja.nu

Ange referensnummer RE90 som rubrik i din ansökan.


LEDIGA TJÄNSTER

KVINNLIG PERSONLIG ASSISTENT TILL 33- ÅRIG KVINNA I MALMÖ, VAKEN NATT

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 33- årig kvinna med Retts syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.

Tjänsten är på ca 70 %, nattpass med vaken natt.

För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan.

Klicka här för att komma till annons på arbetsförmedlingens hemsida

--- --- ---

PERSONLIG ASSISTENT TILL MAN MED AUTISM.

Tjänsten är till en början en behovsanställning men kan utökas till fasta pass för rätt person. Arbetet är förlagt onsdag eftermiddag till torsdag eftermiddag med sovande jour samt varannan fredag eftermiddag till lördag eftermiddag. Brukaren bor i centrala Malmö.

Ange referensnummer "86" i din ansökan.

Klicka här för att komma till annons på arbetsförmedlingens hemsida

--- --- ---

KILLE PÅ 37 ÅR SÖKER PERSONLIG ASSISTENT. LÄMPLIG TJÄNST FÖR STUDERANDE.

Jag är en kille på 37 år med förvärvad hjärnskada som nu söker en ny personlig assistent! Bor i egen lägenhet i ett radhus i Staffanstorp och har assistans dygnet runt, med sovande jour på natten.

Jag har en hjärnskada som jag fick genom en skallskada när jag var nio år. Ibland blir jag arg och ledsen över min situation, därför är det bra om du är empatisk och pedagogisk i de situationerna. Jag har även nära till skratt och till känslor överlag så det hjälper mig om du är lyhörd och har tålamod.

Tjänsten är på ca 30%. Ange referensnummer "51" i din ansökan

Klicka här för att komma till annons på arbetsförmedlingens hemsida

--- --- ---

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL KVINNA I 70- ÅRSÅLDERN, BOENDE I MALMÖ

Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-årsåldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader.

Vi söker dig med varierande livserfarenhet och vi ser gärna att du har starka intressen vid sidan om arbetet som personlig assistent. Det är en merit om du har vårdutbildning eller erfarenhet från vården, alternativt som personlig assistent gärna där brukaren har haft förvärvad hjärnskada. Du ska vara icke-rökare och får inte ha pälsdjursallergi då hund finns i hemmet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på ca 70-80 % beroende på hur de vakanta passen fördelas. Du ska kunna arbeta både dagpass, kvällspass och vaken natt. Bredvidgång påbörjas snarast. Ange referensnummer "52" i din ansökan.

Klicka här för att komma till annons på arbetsförmedlingens hemsida

--- --- ---