Kooperativet Vilja

Arbeta hos oss

Är du intresserad av ett livsviktigt arbete?

Vill du arbeta som behovsanställd personlig assistent i sydvästra Skåne (Malmö, Lund och närliggande kommuner)? Du kommer att introduceras hos en eller ett par brukare och erbjudas att arbeta vid behov. Majoriteten av brukarna har kommunikationssvårigheter, vi ställer därför krav på att du som anställd behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av alternativ kompletterande kommunikation tex takk, är det meriterande.

När du arbetar som personlig assistent hjälper du någon annan att leva sitt liv fullt ut, varje dag. Detta ställer höga krav på dig som anställd. Vi förväntar oss att du tar ansvar, är lyhörd och flexibel. Du arbetar med brukarens behov i fokus och utför ditt arbete med omtanke och respekt för den enskildes integritet. Du har lätt för att anpassa dig i olika situationer och tycker om att arbeta varierade tider under dygnet. Du ingår i ett team tillsammans med andra personliga assistenter men stor del av arbetet utförs ensam, det är därför viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt. Arbetet kan i vissa situationer upplevas fysiskt påfrestande och du som söker bör därför ha grundläggande god fysik.

Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med människor med funktionsnedsättning är meriterande, men vi anställer främst utifrån personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker är icke-rökare.

Välkommen med ditt CV och ett personligt brev till katrin@kooperativet-vilja.nu

Ange referensnummer RE90 som rubrik i din ansökan.


 

LEDIGA TJÄNSTER

 

KILLE PÅ 37 ÅR SÖKER PERSONLIG ASSISTENT. LÄMPLIG TJÄNST FÖR STUDERANDE.

Jag är en kille på 37 år med förvärvad hjärnskada som nu söker en ny personlig assistent! Bor i egen lägenhet i ett radhus i Staffanstorp och har assistans dygnet runt, med sovande jour på natten.

Jag har en hjärnskada som jag fick genom en skallskada när jag var nio år. Ibland blir jag arg och ledsen över min situation, därför är det bra om du är empatisk och pedagogisk i de situationerna. Jag har även nära till skratt och till känslor överlag så det hjälper mig om du är lyhörd och har tålamod.

Tjänsten är på ca 30%.

Klicka här för att komma till annons på arbetsförmedlingens hemsida

--- --- ---

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL UNG KVINNA I DALBY. CA 80 %

Jag är en lugn kvinna med en egen positiv vilja. Jag är 31-år med Retts syndrom och bor i egen lägenhet i Dalby. På fritiden umgås jag med mina vänner, jag rider, badar och gör andra aktiviteter som får livet att vara på topp. 

Du är icke rökare och vaccinerad mot covid-19. Brukaren önskar endast kvinnliga sökande.

Klicka här för att komma till annons arbetsförmedlingens hemsida.

--- --- ---

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES TILL KVINNA I 70- ÅRSÅLDERN, BOENDE I MALMÖ

Kooperativet Vilja söker dig som är 50 år eller äldre, och som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna som har en förvärvad hjärnskada, apraxi och afasi. Kvinnan är i 70-årsåldern, bor i Malmö och behöver hjälp med det mesta i sin vardag såsom omvårdnad och kommunikation, där det sociala samspelet är komplext. Hon tycker bland annat om musik, sång, inredning och promenader.

Vi söker dig med varierande livserfarenhet och vi ser gärna att du har starka intressen vid sidan om arbetet som personlig assistent. Det är en merit om du har vårdutbildning eller erfarenhet från vården, alternativt som personlig assistent gärna där brukaren har haft förvärvad hjärnskada. Du ska vara icke-rökare och får inte ha pälsdjursallergi då hund finns i hemmet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på ca 70-80 % beroende på hur de vakanta passen fördelas. Du ska kunna arbeta både dagpass, kvällspass och vaken natt. Bredvidgång påbörjas snarast.

Klicka här för att komma till annons på arbetsförmedlingens hemsida

--- --- ---